Schenking aan Repair Café Rheden

Tijdens het Repair Cafe, de eerste zaterdag van April, kregen wij bezoek van John Juin, voorzitter van de Akzo Hobbyclub Arnhem. John kondigde aan dat hij een cadeau kwam brengen. Het eerste cadeau was een leuk gesprek over allerhande historie. Dat was ook aanleiding van het bezoek: De Akzo Hobbyclub Arnhem gaat een stukje van die historie uitmaken, door zichzelf op te heffen. Na het besluit een punt te zetten achter een mooie tijd, heeft het bestuur besloten het nog in kas zijn de geld te doneren aan nuttige initiatieven. De Repair Cafe’s in de regio waren in beeld en ook dat in Rheden.

Afgelopen Pasen mochten wij een cheque van 500 euro ontvangen. Wij zijn daar erg blij mee. Het helpt ons om materialen en gereedschappen aan te schaffen om nog lang, veel en steeds beter reparaties uit te voeren en daarmee onze bezoekers te helpen. Want weggooien is toch zonde.Onze welgemeende dank aan het bestuur van de Akzo Hobbyclub Arnhem en de uitnodiging om eens de eerste zaterdag van de maand langs te komen bij het Repair Cafe, met of zonder een reparatie werkstuk.